HTML

Szemelvények Zanphagras Könyvéből

A tartalomból: Irodalom. SOK irodalom. Zene. Egészséges és egészségtelen szkepszis. Vélemények - és rengeteg gondolkodás.

Friss topikok

Címkék

2012.04.27. 18:44 Zanphagras

Erzsébet vs. Szép

Csak egy rövidke gondolat. Nyugi, politikamentes, csak az emberi hülyeségről van szó (nem, TÉNYLEG nem politika). Nos, nemrég megtudtam, hogy az állítólagosan két külön dologra van kitalálva a két külön kártya, az Erzsébet és a Szép-utalvány. Az első az élelmiszerekhez való, utóbbi pedig a szépségápolás, wellness, nyaralás és hasonlókra.

Persze, X=X, a pénz az pénz, nem probléma, ha van átfedés a kettő között, de azért érzek némi iróniát (vagy vasporos hülyeséget) abban, hogy az Erzsébet-kártyával nem lehet ebédnek való húst venni, míg alig egy órája egy McD****dsban láttam kiírva, hogy ott elfogadnak Szép-kártyát. Szép-kártyát. Érteeeeem?...

(Nem. Nem értem.)

 

4 komment

Címkék: waaaaaaaaagh kaaraazy


A bejegyzés trackback címe:

https://zankonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr344476945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adeptus · http://voxadepti.wordpress.com 2012.05.18. 10:08:15

Mint SZÉP-kártya tulajdonos némi magyarázattal szolgálhatok. A SZÉP-nek több alszámlája van, ebből egyik a vendéglátás, ami kimondottan melegétel fogyasztására van kitalálva.

Az Erzsébet utalvány meg leginkább hideg kaja vételezésére alkalmas.

Zanphagras 2012.05.18. 10:17:15

@adeptus: Hát, mondjuk igen, értem én, melegétel, csak a SZÉP és a megdoughnuts között érzek némi feszűccséget... :)

adeptus · http://voxadepti.wordpress.com 2012.05.18. 10:18:31

@Zanphagras: Na jó, de ha Mekiék szerződni akarnak a Nemzeti Üdülési Miafenével, mégis milyen alapon mondod nekik azt, hogy nem lehet?

Zanphagras 2012.05.18. 10:22:27

@adeptus: Nyilván sehogy, nem lehet ilyet mondani. De attól még rendkívül vicces. :)
süti beállítások módosítása